FAQ

Hva skiller dere fra andre flysøk?

Avionero er ikke en vanlig sammenligningstjeneste for flypriser. Vi saumfarer de største sammenligningstjenestene for flyvninger, for å gir deg verdens mest dekkende søkemotor for billige flybilletter. Deretter bruker vi kunstig intelligens til å finne de beste billettene for ditt scenario, uavhengig av hvor fleksibel du er i destinasjon og datoer.

Selger dere billetter?

Nei. Vårt mål er å finne den beste flyvningen blant tusenvis, noen ganger millioner av valgmuligheter. Det opp til deg å velge hvem du vil kjøpe billetten din hos: Fra flyselskapet, eller hos et reisebyrå. Vi legger ikke til provisjon eller gebyrer i prisene.

Er det trygt å kjøpe billetter gjennom Avionero?

Ja. Vi søker kun hos etablerte aktører, og videresender deg deretter til en av våre partnere. Men husk å sjekke at datoene og detaljene for flyvningen er korrekte. Hvis du mener at noe ikke er som det skal hos en av våre partnere, kan du rapportere det til contact@avionero.com.

Hvorfor kan jeg ikke velge flere byer samtidig?

Å kombinere flere ruter med all den fleksibiliteten og kunstige intelligensen vi har, krever mye av maskinene våre. Det høres kult ut, og vi kommer nok oss dit en gang.

Still et spørsmål